Om oss

Liksom Teslas grundare, Elon Musk, är Teslaägaren en särskilt passionerad typ, och det är denna passion som ledde till bildandet av COzero. Premiumtillbehör till Tesla gick inte att få tag på, vilket ledde till att COzeros grundare utvecklade sitt eget sortiment av högkvalitativa tillbehör.

Med material av högsta kvalitet och expertkunskap kompletterar varje COzero Tesla-tillbehör smakfullt ditt fordon. Även om din Tesla blir unik med COzero Tesla-tillbehör, skulle ingen gissa att det inte är originalutrustning.

Norska kunder, besök cozero.no för bästa upplevelse.

Frågor? Kommentarer? Tveka inte att kontakta oss!

DISCLAIMER: Alla andra företag, produkter eller namn som hänvisas till på denna webbplats används endast för identifieringsändamål och kan vara varumärken som tillhör respektive ägare. Det är varken uttalat eller underförstått att någon vara som säljs av COzero International är en produkt som är auktoriserad av eller på något sätt kopplad till Tesla Motors, Inc. COzero International och dess webbplatspublikationer är inte anslutna till eller godkänd av Tesla Motors, Inc. Tesla Model S , Tesla Model X, Tesla Roadster och Tesla Model III är varumärken som tillhör Tesla Motors, Inc.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.